Hjem Om LINK Samlingene Fag og fortelling LINK Live Ekstraservice YouTube

Samlingene


Her finner du alle samlingene i LINK. Vi anbefaler at dere først gjennomfører samlingene om den tredelte hjerne, toleransevinduet og følelsene. Deretter passer hvilket som helst av temaene under ”meg og de andre”.

Ellers er det meste som før. Klikk deg inn på den samlingen du skal gjennomføre. I boksen på høyre sider finner du materialet til akkurat den samlingen. Forskjellen er at nå har vi samlet innledning, gjennomføring og krøll-og-kast-oppgavene i et dokument. Dermed slipper du å åpne og skrive ut flere dokumenter til hver samling. Fremdeler ligger det forslag til flere oppgaver og øvelser på ekstraservice. 

Følelsesskolen:1. Den tredelte hjernen2. Toleransevinduet3. Følelser4. Glede5. Sinne6. Tristhet7. Skam8. Nysgjerrighet9. Redsel10. Misunnelse
Meg og de andre:11. Selvbilde12. Selvtillit13. Vennskap14. Kommunikasjon15. Konflikt16. Mot17. Medfølelse18. Stress19. Fremtid20. Tabu og hemmeligheter21. Roller og forventinger
INFORMASJON

Klikk på ønsket samling til venstre for å få tilgang til dokumenter og videoklipp.
Før du starter


Du kan skape positive forventinger f.eks ved å ha lys på bordet, bordkort, plakater på veggene o.l. Her finner du materiell som kan være med på å sette en fin ramme:

Mål for samlingene
Struktur for samlingene
Forslag til regler for samlingene
Mal for bordkort
Mal for kort til å skrive sitater påRVTS Sør 2017
Sørlandet kunnskapspark, Gimlemoen 19, 4630 Kristiansand, tlf. sentralbord: 926 94 100, e-post: rvts.sor@bufetat.no